Diensten

Personal training
Personal trainers zijn er echt niet alleen voor beroemdheden en rijke mensen zoals men vaak denkt. Steeds meer mensen schakelen namelijk tegenwoordig een personal trainer in. Dit komt omdat er met een personal trainer vaak veel sneller en meer resultaten worden geboekt. Daarnaast heeft men vaak een stok achter de deur nodig, iemand die ervoor zorgt dat je gemotiveerd blijft en het sporten leuk maakt.

Je krijgt trainingen die speciaal voor jou zijn gemaakt, zodat jij je doelen snel haalt. Er kan gekozen worden voor personal training in de sportschool, of voor personal training aan huis.
De personal training in de sportschool vindt plaats bij Anytime Fitness Hoogeveen. 

Small group training (max. 4 personen)
Vind jij het toch net iets te prijzig, maar wil je eigenlijk wel graag personal training hebben. Dan is dit de oplossing! Kom samen met je vriend of vriendin bij mij trainen en deel de kosten. Zo krijg je alsnog personal training, wordt het financieel aantrekkelijker en sport je ook nog gewoon samen met je vriend of vriendin!

Personal training aan huis
Vind jij het niet zo prettig om in de sportschool te sporten, maar wil je wel graag personal training hebben? Geen probleem, dan kom ik gewoon bij jou thuis en gaan we samen aan de slag in je tuin of garage!

Familie uitjes of Groepsactiviteiten
Wil je graag een uur lang onder begeleiding van mij met je familie of vrienden lekker sporten? Dat kan! Ik kom naar jullie toe en zorg ervoor dat jullie een uur lang onder goede begeleiding fanatiek gaan sporten!

familie uitje