Succesverhaal van Jeroen✨

Ongeveer een halfjaar geleden stuurde Jeroen mij een bericht met de vraag of ik hem wou helpen met afvallen. Hij was al een tijdje hiermee bezig, alleen lukte het hem niet om er zelf achter te komen wat nou goed voor hem werkte. Aan mij de uitdaging dus om samen met Jeroen ervoor te zorgen dat we er wel achter gingen komen wat voor zijn lichaam goed werkt!Jeroen is van zichzelf een springruiter en is de hele dag in principe bezig met het trainen van zijn paarden. Dit betekent dus dat hij een actieve baan heeft, waarbij hij flink wat calorieën al verbrandt tijdens zijn werk. Het stukje krachttraining ontbrak hier echter nog wel in, dus daar heb ik vooral met Jeroen de focus op gelegd tijdens de trainingen. Daarnaast heb ik hem ook geholpen met een voedingsplan, zodat hij wel zijn doelen ging behalen! 

Jeroen had als doel om 15kg af te vallen. En eigenlijk vanaf de eerste training was het afvallen meteen begonnen! Tijdens de trainingen zag ik dat hij steeds fitter werd en ik kon merken dat hij de trainingen steeds makkelijker volhield. Zijn kleding begon steeds losser te zitten en vrienden en familie begon het ook op te vallen dat Jeroen steeds meer kilo’s kwijt begon te raken! Jeroen viel heel geleidelijk ongeveer 1kg per week af. Maar wat nog veel belangrijker was, zijn spiermassa nam ook elke week toe en zijn vetpercentage werd steeds lager!  

Nu ongeveer een halfjaar verder heeft Jeroen zijn doel inmiddels al gehaald! Hij is op dit moment 16,5 kg afgevallen! Het doel voor nu is om langzaam richting de 20kg te gaan, maar wat belangrijker is, is dat hij nog meer spiermassa op gaat bouwen.  

Als trainer ben ik uiteraard supertrots op Jeroen met alles wat hij nu al heeft bereikt in ruim een halfjaar tijd! Het grootste doel is inmiddels behaald, het is nu zaak dat hij richting de beste versie van zichzelf gaat toe werken!

Jeroen