De Personal Trainer van Hoogeveen en omstreken die gewoon bij jou thuis komt!

Neumann Personal Training

Tips voor voeding tijdens je vakantie

De vakantie staat weer voor de deur en je denkt waarschijnlijk dat het erg lastig is om je aan je voeding te houden tijdens je vakantie. Daarom heb ik 5 tips die je door je vakantie heen helpen op een gezonde manier!  

Verblijf

 1. Zoek een verblijf met, een (mini)koelkast  Hotel
  Zoek naar hotels die een mini-koelkast hebben in de kamer. Dit geeft je de kans om eigen eten veel langer te bewaren. Wanneer het ontbijt inbegrepen is, probeer dan uit te zoeken wat er allemaal in het ontbijt zit, zodat je daar ook rekening mee kunt houden!
  AirBnB
  Probeer er voor te zorgen dat je een keuken hebt, zodat je zelf ook af en toe gezonde dingen kan maken!
 2. De supermarkt is goud waardKijk altijd voordat je boekt of er een supermarkt in de buurt is. Hier kan je namelijk gewoon zelf je gezonde eten halen, zodat je niet elke keer uit eten hoeft te gaan. Dit scheelt vaak ook nog wat geld! Wanneer je toch van plan bent om elke dag uit eten te gaan, dan raden wij je aan om de eerste maaltijden op de dag wat licht/mager te houden. Zo kan je ’s avonds wat meer eten.Vliegtuig
 3. Breng je eigen eten op een vluchtHet meeste eten wat in het vliegtuig wordt geserveerd is verre weg van gezond. Neem daarom je eigen eten mee in tupperware bakjes, vooral tijdens een lange vlucht. Eigen eten wordt vaak gewoon goed gekeurd bij de douane, zolang het maar geen pure vloeistoffen zijn.Dingen om mee te nemen
 4. Neem een paar praktische dingen zelf meeEen koelbox met ijspacks, zodat je altijd je eten en drinken gekoeld kan bewaren en het dus langer mee gaat. Neem daarnaast ook altijd je standaard dingen mee die je normaal dagelijks gebruikt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan je voedingssupplementen, zoals vitamines, eiwitten, creatine, magnesium etc. 
  Algemene tips
 5. Houd het simpel

Neem praktische en simpele maaltijden mee, die zelfs een paar uur in een warm vliegtuig nog goed houdbaar zijn. Neem daarnaast alleen dingen mee waarvan je weet dat je ze echt gaat gebruiken. Denk vooral niet te moeilijk over je eten, je hebt tenslotte vakantie. Het is ook belangrijk om lekker uit te rusten en te genieten van je vakantie, zodat je na je vakantie weer volle bak aan de slag kan gaan!

strand