Maya Prijs

Op 29 december 2019 heb ik helaas een herseninfarct gehad. Hierdoor is de linkerhelft van mijn lichaam een stuk zwakker geworden en ben ik afgekeurd om nog te gaan werken. Ook heb ik hierdoor last van afasie en spraakapraxie en is het voor mij ook erg belangrijk om goed mijn rust te pakken, zowel overdag als ’s nachts. Voor mijn herseninfarct mocht ik graag voetballen, maar dit is helaas ook niet meer mogelijk nu. Ik was dus opzoek naar een oplossing om toch weer wat fitter te worden, waarbij ik rustig en gecontroleerd oefeningen kon doen. Een vriendin van mij trainde al wat langer bij Nick en zij vroeg of ik niet een keer mee wou doen, om te kijken of het iets voor mij was. Zo begon ik eerst met één keer per week te trainen bij Nick en sinds een jaar zelfs twee keer per week!️

Door de trainingen van Nick zijn er een hoop dingen verbetert in mijn leven, waar ik hem heel erg dankbaar voor ben. De volgende dingen zijn allemaal verbeterd door de trainingen:
– Ik heb veel meer energie, waardoor ik weer beter kan praten(een grote hobby van mij)
– Mijn balans is een stuk beter geworden
– Ik ben een stuk rustiger in mijn hoofd geworden, waardoor ik veel minder duizelig ben
– Mijn conditie en kracht zijn een stuk verbeterd, waardoor ik minder vermoeid ben
– Ik voel me een stuk fitter, zowel lichamelijk als geestelijk

Ik ben erg blij dat ik de stap heb gezet om met Nick te gaan trainen. Ondanks dat ik een herseninfarct heb gehad, is het leven voor mij nu een stuk aangenamer geworden en daar heeft Nick mij enorm mee geholpen! Ik kan hem dan ook zeker aan iedereen aanraden!

PS. Kom niet trainen in een VV Hoogeveen shirt, dan wordt de training extra zwaar namelijk, haha!

maya