Recensies

Jolein de Boer

Inmiddels train ik nu ongeveer 2,5 jaar bij Nick. Dankzij zijn Personal Trainingen van voel ik me een stuk fitter en energieker. Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van de trainingen. Ze zijn gevarieerd en aangepast op elk individu. En zeker niet onbelangrijk, we hebben ontzettend veel lol!

jolein

Lina Al-Sinaid

Flexibiliteit, vriendelijkheid en hulpvaardigheid zijn kernbegrippen bij Nick. Een maand geleden ben ik bij hem begonnen. Ik was op zoek naar een personal trainer die mij wilde helpen met mijn afvalrace en om te werken aan mijn gezondheid. Voor iemand die het druk heeft, zocht ik iemand die wat flexibeler is dan ikzelf. Gelukkig is Nick erg flexibel en kan ik daardoor bij hem trainen. Nick vraagt ook altijd hoe het met mij gaat na een training. Ik vind het erg prettig dat hij dit doet. Het getuigd van hulpvaardigheid, vriendelijkheid en motiveert mij om verder te gaan. Dus wil je iemand die buiten de trainingsuren je motiveert en echt helpt, dan is Nick degene die je moet inschakelen. Ik raad hem ook zeker aan!

Heather Court

After 3 months with Nick I was able to lower my body fat percentage by 10%!!! I also increased my strength and built up my endurance so that I could work out better and longer. His training method is very calm and welcoming and he offers good advice and motivation while training. The food plan was also very helpful in making the right choices when it comes to food.

heather pt

Dennis Groen

Ik sport veel, wil het beste uit mijn trainingen halen maar vind het wel lastig om te bedenken wat en hoeveel ik moet eten. Daarom heb ik Neumann Personal Training om advies gevraagd. Door het schema dat ik nu volg heb ik tijdens mijn trainingen voldoende energie en geen honger meer tussen de verschillende maaltijden!

Mae Fennema

Inmiddels een halfjaar geleden aan de slag gegaan met trainings- en voedingsschema’s  van Nick. om de 6-8 weken krijg ik weer nieuwe op maat gemaakte schema’s van hem. De schema’s zijn duidelijk en super toepasbaar in het dagelijkse leven! In een korte tijd veel vooruitgang geboekt en kan niet wachten om mezelf nog verder te ontwikkelen op het gebied van fitness in samenwerking met Neumann personal training!

Michelle Fleur

Hele fijn personal training met top op maat gemaakte trainingsschema’s! Ik gaf aan welke doelen ik graag wilde bereiken en welke spiergroepen ik extra wou trainen. Nick ging meteen aan de slag en een halve dag later had ik al 2 op maat gemaakte schema’s in mijn mailbox! De schema’s zijn zelfs voorzien van filmpjes waarin per oefening goed wordt uitgelegd hoe de oefening moet worden uitgevoerd. Ideaal voor als ik niet goed wist hoe de ik de oefening moest uitvoeren. Daarnaast kon ik altijd Nick een berichtje sturen, mocht ik nog vragen hebben over de schema’s.

Ik ben er erg blij mee!

mies

Marlon Luchtenberg

Door een vervelende val met skiën is mijn zenuw, bovenbeenspier, pees en weefsel beschadigd geraakt. Ik heb het advies gekregen om te revalideren met specifieke oefeningen voor die spiergroep. Nick werkt taakgericht en is prettig in de omgang. Hij denkt ook creatief mee om nieuwe en gevarieerde oefeningen uit te voeren. Na inmiddels 3 weken voel ik al veel verschil, ik kijk uit naar de volgende revalidatie momenten!

Marly

Fadil Deniz

Sinds ik trainingen onder begeleiding van Nick volg , ben ik conditioneel en fysiek veel sterker geworden. Met Nick train ik met name op explosiviteit, zodat ik nog sneller kan stoten en trappen bij mijn kickbokswedstrijden! Oefeningen die we bijvoorbeeld doen zijn jump squats en plyo push ups, alles om nog sneller te worden!

                 

Erwin Altena

Het afgelopen half jaar heb ik Nick leren kennen als een enthousiaste jonge Personal Trainer die goed luistert naar de persoon die hij traint. Door een uitgebreide intake en gesprekken tijdens de training zorgt hij ervoor dat de training altijd afgestemd is op de fitheid van dat moment. Op een verantwoorde manier worden mijn grenzen verlegt, iets wat zonder begeleiding toch lastiger is, want juist hier zit mijn ‘winst’. Ik kan het iedereen aanraden!