Recensies

NEUMANN PERSONAL TRAINING IS PERSONAL TRAINER VAN HET JAAR 2021 VAN DE GEMEENTE HOOGEVEEN GEWORDEN!💪🏽 IEDEREEN DIE OP MIJ GESTEMD HEEFT, BEDANKT! 

OP NAAR EEN NIEUW JAAR VOL MET BEHAALDE DOELEN EN TEVREDEN KLANTEN!💪🏽

Rudi Slomp

Begin oktober ben ik begonnen met trainen bij Nick. De reden hiervoor was dat mijn conditie ver te zoeken was en er ook zeker wel wat kilo’s af mochten. Ik heb gekozen om bij Nick te gaan trainen, omdat ik een stok achter de deur wou hebben en goede verhalen over hem had gehoord. En tot nu toe heb ik daar zeker geen spijt van! De trainingen zijn gevarieerd en ik ben tevreden over de resultaten die we nu al hebben behaald. Nick zelf is een zeer relaxte trainer en weet wat hij doet. Samen hebben we een goed plan uitgestippeld om mij topfit te krijgen. Ik kan Nick dan ook zeker aanraden als trainer!

Rudi Slomp

Frank Buiter

In augustus 2021 stuurde ik Nick een bericht om van mijn corona kilo’s af te komen. We gingen goed van start en de kilo’s vlogen eraf door de gevarieerde trainingen en het voedingsschema wat ik kreeg van Nick.
Helaas kwam ik in oktober in een burn-out terecht. Nick anticipeerde hier meteen op en paste de trainingen aan. We bleven gewoon doorgaan met trainen, want ik had echt een stok achter de deur nodig. Door de trainingen van Nick ben ik niet alleen conditioneel, maar ook mentaal sterker uit deze periode gekomen!
Op dit moment zijn we bezig om mij topfit voor de zomer te krijgen en ik heb er alle vertrouwen in dat dit gaat lukken! Ik kan Nick zeker aanraden als personal trainer, zowel op sportief gebied als op mentaal gebied!
buiter

Christine Rosina

Sinds november 2021 sport ik onder begeleiding van Nick in mijn tuin. De trainingen van Nick zijn erg gevarieerd, wat het erg leuk maakt. Door mijn werkzaamheden in de zorg, had ik een pijnlijke knie gekregen en had ik last van schouderklachten. Dit was ook de hoofdreden waarom ik bij Nick ben gaan trainen, zodat deze klachten uiteindelijk weer verdwenen. En met resultaat! Nick kwam met speciale oefeningen die het herstel bevorderden van mijn klachten. Nu, ongeveer 4 maanden verder, zijn zowel mijn knie- als schouderklachten zo goed als verdwenen! We blijven nog wel door trainen, om ook mijn andere spieren sterken te maken. De samenwerking met Nick is geweldig, hij is echt een top trainer. Ik kan hem dan ook zeker iedereen aanraden, Go for it!

revalidatie

Jan Niemeijer

Sinds september ben ik samen met Nick aan het trainen. In totaal ben ik nu al 12kg kwijt! Met een kleine tegenslag na de wintersport, hebben we het weer lekker opgepakt en gaat het nu weer de goede kant op met de kilo’s. Nick is erg flexibel wat goed past bij mijn onregelmatige werktijden. En dat hij gewoon bij mij thuis komt om te trainen is ideaal voor mij!👌🏽 De variatie in de trainingen houdt het leuk en ik merk dat het niveau steeds verder omhoog gaat. Wel mag hij sommige oefeningen wat vaker overslaan, haha!😜
Ik kan Nick zeker aanraden als trainer, zowel op sportief gebied als op voedingsgebied!

Jan

Jeanet Gerding

Een paar maanden geleden ben ik begonnen te sporten onder begeleiding van Nick. Ik heb de aandoening lymfo-lipoedeem, dat is een verstoring in de vetcelophoping, je krijgt dan op den duur steeds meer spierafbraak. Blijven bewegen is dus ook voor mij echt heel erg belangrijk. Nick zorgt elke training weer dat het rustig en voorzichtig wordt opgebouwd en dat we grensverleggend bezig zijn. Zijn trainingen helpen mij enorm. Ik merk dat mijn conditie vooruit gaat en mijn benen ietsje minder pijn doen. Nick is erg geduldig en kundig. Ik kijk elke keer met plezier weer uit naar de volgende training, hij is echt een aanrader!

Tim Peters van Ton

Nick heeft mij het plezier in sporten terug laten vinden. Door zijn gevarieerde en persoonlijke lessen ben ik weer terug op het juiste pad! Nick zorgt ervoor dat je het uiterste uit jezelf haalt en laat je zien dat je meer kan dan je denkt! Ik begin gewoon naar het sporten uit te kijken, voor mij iets nieuws, dat is zeker aan Nick te danken!

tim

Martin & Trineke van der Meer

Sinds augustus 2021 trainen Trineke en ik bij Nick. We hebben hem benaderd om hulp te krijgen bij het verbeteren van onze conditie en vitaliteit en om wat gewicht te verliezen. We zijn altijd druk met ons eigen bedrijf maar nu hebben we de juiste weg gevonden. De trainingen van Nick hebben ons echt geholpen en we voelen ons na 2 maanden al een stuk fitter en de eerste kilo’s zijn we ook al kwijt. Nick brengt veel variatie in zijn trainingen en let goed op de zwakke plekken zodat we niet overbelast raken. Het is extra fijn dat hij aan huis komt waardoor je altijd een goede stok achter de deur hebt. Nick is een plezierig persoon, straalt rust en vertrouwen uit en legt humor in zijn trainingen. Wij zijn erg blij met hem!

martin

Niels Wachtmeester

Na de vierde operatie aan mijn knieën vanwege verschillende voetbalblessures, zat ik sportief gezien een beetje in een dal. Ik zocht een goede motivator en trainer om het sporten weer op te pakken en goed te revalideren. Bij Nick had ik twee vliegen in één klap. Ik sport nu sinds een aantal maanden twee keer per week bij Nick en ben ik niet alleen klachtenvrij, maar voel ik me zowel fysiek als mentaal weer helemaal fit!

niels

Joshua Abrahams en Maikel Reynaert

Een paar maanden geleden zijn we begonnen bij Nick en we zijn erg blij met deze keuze! We zijn conditioneel fitter en een stuk sterker geworden. Verder zijn we veel beter op ons eten gaan letten. Nick motiveert ons goed tijdens de trainingen en we doen veel verschillende oefeningen om zoveel mogelijk spiergroepen te pakken. Ook is het contact met Nick goed en is hij flexibel met de tijden waarop de training wordt gegeven. De grootste winst is toch wel dat we echt een stuk bewuster zijn geworden van een gezonde leefstijl. Tot nu toe zijn wij erg tevreden!

joshua en maikel

Jenitha en Jacqueline Smit

Nick zorgt elke training voor veel variatie en afwisseling. Elke spiergroep komt aan bod en elke keer worden we weer uitgedaagd om onze grenzen te verleggen. Onze conditie en kracht is sinds het begin van de training sterk verbetert waardoor we fysiek (nog) steeds fitter worden. We sporten met z’n tweeën maar Nick houdt tijdens de training continu rekening met de mogelijkheden van de individu. Zelfs nu de één twintig weken zwanger is kunnen we elke week nog samen sporten. We zijn erg blij met Nick!

zusjes smit

Aline de Jonge

Al jaren loop ik aan te modderen met bekkeninstabiliteit. Sporten vind ik erg leuk om te doen, maar ik werd steeds belemmerd. Een paar maanden terug ben ik begonnen met trainen met Nick. Dit is voor mij echt een uitkomst! Hij zoekt passende oefeningen, zoekt de grenzen voorzichtig op en veel afwisseling. Ik merk nu al verschil; mijn bekken zijn sterker geworden en ik krijg weer meer vertrouwen in mijn lichaam!

bekkeninstabiliteit

Lisa Schutrups en Laurens Jansen

Sinds een paar maanden trainen we bij Nick en we zijn erg blij met deze keuze. We voelen ons veel fitter en zijn bewuster geworden hoe belangrijk een gezonde leefstijl is. Nick zorgt voor goede en gevarieerde oefeningen. Daarnaast is de begeleiding erg prettig en motiveert hij ons goed, waardoor we echt doorzetten tijdens de training. We zijn erg blij met het resultaat tot nu toe! 💪🏼

lisa en laurens

Renate Wiersma

Sinds 2 jaar train ik bij Nick. Nick is erg flexibel. Als we zin hebben in een training in het bos, dan trainen we in het bos. Als we op eigen locatie willen trainen, dan komt Nick daar naartoe. Dat is erg prettig. Door een blessure aan mijn knie is het niet altijd makkelijk om te trainen maar Nick weet me altijd te motiveren om door te gaan. Ook weet hij precies de goede oefeningen te doen, wat past bij mijn blessure. Kortom, ik ben erg blij dat ik Nick heb en zou niet anders meer willen. Ik kan hem iedereen aanraden!

Marijn Besseler

Toen ik begon met trainen bij Nick had ik rugklachten en gebruikte ik daarvoor zware medicijnen. Nick had van tevoren altijd een speciaal trainingsschema voor mij opgesteld, maar als iets niet toch niet goed lukte i.v.m. mijn rugklachten, dan werd de oefening altijd gelijk aangepast zodat het voor mij beter te doen was. Elke training werd aangepast aan mijn wensen, houd je van met muziek trainen? Prima, doen we toch een muziekje op! Houd je niet van in de regen trainen, werd er altijd een berichtje gestuurd met de mogelijkheid om de training te verplaatsen naar een andere tijdstip. Het contact met Nick is heel laagdrempelig en de begeleiding is super, wat het super fijn maakt om bij hem te trainen!

Marijn Besseler

Kristel Kwant

Door een hernia en veel rugklachten uit het verleden ben ik gaan trainen bij Nick. Hij gaf mij de begeleiding die ik nodig had en was daarnaast ook meteen mijn stok achter de deur. Gevarieerde trainingen, oefeningen, eetschema’s en een fijne begeleiding van Nick hebben er voor gezorgd dat ik mij weer fit voel en daarnaast is mijn spierkorset ook weer veel sterker geworden! Dit komt voornamelijk door de speciale oefeningen die Nick mij liet doen op het gebied van core stabilty. Flexibiliteit en communicatie scoort Nick ook zeker op! Bedankt voor de leuke en vooral effectieve trainingen!

Hernia

Gertjan Stevens

Ik train inmiddels enkele maanden bij Nick. Het bevalt me erg goed. De trainingen zijn erg wisselend en leuk om te doen. Daarnaast haal ik de resultaten die ik halen wil.

Voorafgaand aan het traject neemt Nick een uitgebreide intake met je door. Verder vind ik de communicatie en flexibiliteit erg prettig.

gertjan

Marjan Hoogeveen

Samen met mijn man hebben wij wekelijks training van Nick, bij ons thuis. Voor ons super geregeld, hij neemt de attributen mee. Wij zijn tevreden over de kwaliteit van de trainingen, afwisselend en rekening houdend met ons niveau en eventuele blessures. Communicatie verloopt soepel en er kan een hoop in overleg. Trainingen zijn afwisselend. Het bevalt ons erg goed. Top!!!!

Jolein de Boer

Inmiddels train ik nu ongeveer 2,5 jaar bij Nick. Dankzij zijn Personal Trainingen van voel ik me een stuk fitter en energieker. Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van de trainingen. Ze zijn gevarieerd en aangepast op elk individu. En zeker niet onbelangrijk, we hebben ontzettend veel lol!

jolein

Lina Al-Sinaid

Flexibiliteit, vriendelijkheid en hulpvaardigheid zijn kernbegrippen bij Nick. Een maand geleden ben ik bij hem begonnen. Ik was op zoek naar een personal trainer die mij wilde helpen met mijn afvalrace en om te werken aan mijn gezondheid. Voor iemand die het druk heeft, zocht ik iemand die wat flexibeler is dan ikzelf. Gelukkig is Nick erg flexibel en kan ik daardoor bij hem trainen. Nick vraagt ook altijd hoe het met mij gaat na een training. Ik vind het erg prettig dat hij dit doet. Het getuigd van hulpvaardigheid, vriendelijkheid en motiveert mij om verder te gaan. Dus wil je iemand die buiten de trainingsuren je motiveert en echt helpt, dan is Nick degene die je moet inschakelen. Ik raad hem ook zeker aan!

Heather Court

After 3 months with Nick I was able to lower my body fat percentage by 10%!!! I also increased my strength and built up my endurance so that I could work out better and longer. His training method is very calm and welcoming and he offers good advice and motivation while training. The food plan was also very helpful in making the right choices when it comes to food.

heather pt

Dennis Groen

Ik sport veel, wil het beste uit mijn trainingen halen maar vind het wel lastig om te bedenken wat en hoeveel ik moet eten. Daarom heb ik Neumann Personal Training om advies gevraagd. Door het schema dat ik nu volg heb ik tijdens mijn trainingen voldoende energie en geen honger meer tussen de verschillende maaltijden!

Mae Fennema

Inmiddels een halfjaar geleden aan de slag gegaan met trainings- en voedingsschema’s  van Nick. om de 6-8 weken krijg ik weer nieuwe op maat gemaakte schema’s van hem. De schema’s zijn duidelijk en super toepasbaar in het dagelijkse leven! In een korte tijd veel vooruitgang geboekt en kan niet wachten om mezelf nog verder te ontwikkelen op het gebied van fitness in samenwerking met Neumann personal training!

Michelle Fleur

Hele fijn personal training met top op maat gemaakte trainingsschema’s! Ik gaf aan welke doelen ik graag wilde bereiken en welke spiergroepen ik extra wou trainen. Nick ging meteen aan de slag en een halve dag later had ik al 2 op maat gemaakte schema’s in mijn mailbox! De schema’s zijn zelfs voorzien van filmpjes waarin per oefening goed wordt uitgelegd hoe de oefening moet worden uitgevoerd. Ideaal voor als ik niet goed wist hoe de ik de oefening moest uitvoeren. Daarnaast kon ik altijd Nick een berichtje sturen, mocht ik nog vragen hebben over de schema’s.

Ik ben er erg blij mee!

mies

Marlon Luchtenberg

Door een vervelende val met skiën is mijn zenuw, bovenbeenspier, pees en weefsel beschadigd geraakt. Ik heb het advies gekregen om te revalideren met specifieke oefeningen voor die spiergroep. Nick werkt taakgericht en is prettig in de omgang. Hij denkt ook creatief mee om nieuwe en gevarieerde oefeningen uit te voeren. Na inmiddels 3 weken voel ik al veel verschil, ik kijk uit naar de volgende revalidatie momenten!

Marly

Fadil Deniz

Sinds ik trainingen onder begeleiding van Nick volg , ben ik conditioneel en fysiek veel sterker geworden. Met Nick train ik met name op explosiviteit, zodat ik nog sneller kan stoten en trappen bij mijn kickbokswedstrijden! Oefeningen die we bijvoorbeeld doen zijn jump squats en plyo push ups, alles om nog sneller te worden!

                 

Erwin 

De afgelopen 2 jaar heb ik Nick leren kennen als een enthousiaste jonge Personal Trainer die goed luistert naar de persoon die hij traint. Door een uitgebreide intake en gesprekken tijdens de training zorgt hij ervoor dat de training altijd afgestemd is op de fitheid van dat moment. Vanwege mijn artrose ben ik opzoek gegaan naar een personal trainer die mij kon helpen om fit te worden en vooral te blijven. Op een verantwoorde manier worden mijn grenzen verlegt, iets wat zonder begeleiding toch lastiger is, want juist hier zit mijn ‘winst’. Ik kan het iedereen aanraden!