Online Coaching & Voeding

Wil jij graag effectief trainen met behulp van een trainingsschema speciaal op maat gemaakt voor jou? Mijn online coaching kan jou dan uitkomst bieden! Ik maak trainingsschema’s naar aanleiding van jouw doelen, zodat je ook zonder met mij te trainen in de sportschool toch de gewenste resultaten boekt!

Wil jij graag op een gezonde en verantwoorde manier afvallen, op gewicht blijven of aankomen? Ik kan jou daar bij helpen! Met mijn online op maat gemaakte voedingsschema’s help ik je met je dagelijkse voeding. Vaak is men al erg goed aan het trainen, maar vallen de resultaten toch wat tegen. Grote kans dat dan de voeding het probleem is. Je kan nog zoveel trainen als je wilt, maar wanneer je voeding niet goed is zal je lang niet zulke goede resultaten boeken.  70% is namelijk voeding en slechts 30% is het trainen zelf. Men zegt niet voor niks ‘abs are made in the kitchen’!  Door vaker ongezonde dingen te laten staan, scheelt je dit gemakkelijk een paar honderd tot zelfs een paar duizend calorieën per week. Hierdoor werk je super effectief aan het krijgen van een strakker lichaam en zal je dus ook de beste resultaten boeken. De schema’s die ik maak zijn op maat gemaakt, speciaal gericht op jouw lichaam en wensen. Hiermee zal jij je doelen nog sneller weten te behalen!

Voor meer info, stuur een mail naar info@neumannpt.nl