Zitten

Nederlanders zijn kampioen in zitten vergeleken met andere Europese landen. Gemiddeld brengen wij dagelijks 9 uur zittend door. In de auto, thuis, maar vooral tijdens het werk. Dit is ook niet raar, aangezien ongeveer 3 miljoen Nederlanders zittend werk hebben en dit aantal neemt alleen maar toe. Ik ben blij dat ik amper zit tijdens mijn werk, maar voor de meeste mensen geldt dit dus niet.
Door het vele zitten ontstaan vaak klachten in de onderrug en in de bilspieren. Dit komt doordat je vaak niet in de juiste houding zit en vaak te lang in dezelfde houding. Wanneer je niks doet aan deze klachten, is de kans aanwezig dat je uiteindelijk een hernia gaat krijgen, wat je natuurlijk niet wilt.??‍♂️
Op dit moment begeleid ik 4 klanten met deze verschijnselen en bij hen zijn inmiddels al mooie resultaten behaald!
Heb jij nou ook (lichte)klachten in je onderrug/bilspieren doordat je veel zit gedurende de dag en wil jij het risico verlagen om een hernia op te lopen??
Neem dan contact met mij op voor een gratis intake- en kennismakingsgesprek en dan gaan we rustig bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen, zodat jij weer snel van je klachten af bent! ??

zitten